Gyro hjulet – m

By Jeppe Engell on august 20, 2012 — 1 min read

Jeg har ingen børn, så derfor kan jeg ikke selv svare på spørgsmålet om denne gadget vil hjælpe. Men umiddelbart efter at have set videoen er jeg ikke tvivl om at det kunne være en virkeligt smart måde at lære børn at cykle på hurtigere end kosteskaftet i bagagebæret versionen som vi praktiserer i DK.

Hjulet koster faktisk fra 115 euro – men det har et vist potentiale, tænker jeg.

Link til shop

 

 

Posted in: Design, Gadget

Leave a comment

  • Det er uden tvivl en smart og praktisk løsning, hvis man gerne vil have børnene til at køre på cykel tidligt. Men spørgsmålet er, om de lærer at holde balancen selv, når gyrohjulet har gjort det for dem?

    Min erfaring er, at børn lettere lærer at cykle, når de har lært at køre på løbecykel (de der pedalløse cykler).

    Så skal man skifte cykel, kan indvendingen lyde. Ja, men børn vokser frygteligt hurtigt, og holder en cykel mere end to år, er det forunderligt.