Hjemløse i Manchester

By Jeppe Engell on november 5, 2012 — 1 min read

Når du får 12 minutter til overs, efter arbejde, studie eller hvad du nu laver, så sæt dig foran din computer, se denne film og reflekter lidt over hvordan vi behandler hjemløse i denne verden.

Hvor mange gange har du ikke gået forbi en hjemløs der tigger og sagt til dig selv at hvis du giver ham/hende penge, bruges de bare på øl? Jeg er selv skyldig i den opførsel, og bliver nødt til at ændre den vane. Jeg burde købe de hjemløses magasin hver gang, hvorfor spekulerer jeg over om den hjemløse er østeuropæer og sender pengene hjem?

Manchester er en rå by, jeg har været der fornylig, håber at denne film som Vimeo promoverer i øjeblikket, får nogle af dem som bor der til at tænke over verden.

Shelter: a look at Manchester’s homeless. Full film. from Mike Staniforth | Filmmaker on Vimeo.

Billede af Franco Folini
http://www.flickr.com/photos/livenature/

Posted in: Video